معرفی کامل و مشخصات پژو ۲۰۷ صندوقدار
پژو ۲۰۷ صندوقدار یکی دیگر از سدانهای ایرانیزه شرکت ایران خودرو است که در واقع نمونه فیس لیفت شده پژو ۲۰۶ صندوقدار محسوب میشود. اولین بار در سال ۱۳۹۵ شرکت ایران خودرو اعلام کرد که قصد دارد نمونه صندوقدار پژو ۲۰۷ هاچبک را نیز به عنوان یک سدان خانودگی به بازار عرضه نماید و در سال ۱۳۹۶ نیز پیش فروش این خودرو را آغاز نمود. پس از آن اولین نمونههای پژو ۲۰۷ صندوقدار در ابتدای سال ۱۳۹۷ به خریداران تحویل داده شد، اما متاسفانه این خودرو در بازار کشور نتوانست به بازار خرید و فروش پر رونقی دست پیدا کند.
برخلاف پژو ۲۰۶ صندوقدار که ابتدا در هشت تیپ مختلف راهی بازار داخلی شده بود، پژو ۲۰۷ صندوقدار تنها از یک تیپ مجهز به گیربکس اتوماتیک و پیشرانه TU5 برخوردار است که اختلاف قیمتی چندانی هم با نمونه هاچبک خود ندارد. عدهای پژو ۲۰۷ صندوقدار را سدانی جذاب و پرآپشن میدانند که در رنج قیمتی خود میتواند بهترین انتخاب محسوب شود و در مقابل برخی دیگر عقیده دارند که ۲۰۷ صندوقدار نیز همچون سایر سدانهای ایرانیزه شرکت ایران خودرو از مشکلات فراوانی برخوردار بوده و به هیچ وجه ارزش خرید ندارد. اگر شما هم جز کسانی هستید که علاقهمندید اطلاعات بیشتری در مورد طراحی، پیشرانه، امکانات و بازار خرید و فروش ۲۰۷ صندوقدار به دست آورید در ادامه با شیپور همراه باشید.
طراحی ظاهری و داخلی پژو ۲۰۷ صندوقدار
مطمئنا طراحی ظاهری عجیب و ناموزون پژو ۲۰۷ صندوقدار، یکی از مهمترین دلایل کاهش فروش این خودرو در بازار کشور به شمار میرود. البته بخش جلویی این خودرو هیچ تفاوتی با ۲۰۷ هاچبک ندارد و حتی ممکن است برایتان جذاب هم به نظر برسد، اما طراحی ۲۰۷ صندوقدار زمانی آزاردهنده خواهد شد که بخواهید نمای جانبی یا پشتی این خودرو را بررسی کنید. به منظور کاهش هزینههای تولید، تا مکان قرارگیری ستون C هیچ تفاوتی میان ۲۰۷ هاچبک و ۲۰۷ صندوقدار به چشم نمیخورد، اما پس از ستون انتهایی این خودرو یک صندوق نسبتا کشیده برای پژو ۲۰۷ صندوقدار قرار داده شده است که بیشتر شبیه یک بخش اضافی در این خودرو به نظر میرسد!
با وجود اینکه کابین پژو ۲۰۷ صندوقدار نیز کاملا مشابه نمونه هاچبک آن طراحی و تولید شده است، اما به جرات میتوان گفت که در مقایسه با نمای ظاهری این خودرو، بسیار زیباتر به نظر میرسد. در فضای داخلی ۲۰۷ صندوقدار نیز همچنان شاهد استفاده از یک پلاستیک خشک و بیکیفیت هستیم و این سدان تازه نفس از این نظر هیچ تفاوتی با پژو ۲۰۷ یا حتی ۲۰۶ هاچبک ندارد.
آپشنها و امکانات رفاهی پژو ۲۰۷ صندوقدار
در این رنج قیمتی یکی از بزرگترین مزایای پژو ۲۰۷ صندوقدار، برخورداری از لیست کاملی از امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی است؛ مطمئنا این موضوع میتواند پژو ۲۰۷ صندوقدار را به انتخابی مناسب برای کسانی تبدیل کند که، برخورداری از آپشنهای متنوع مهمترین اولویت آنها در خرید یک خودرو به شما میرود.
ازجمله امکانات رفاهی و آپشنهای پژو ۲۰۷ صندوقدار میتوان به مانیتور ۷ اینچی لمسی، رهیاب ماهوارهای، دیلایت، سنسور و دوربین دید عقب، كليدهاي كنترل روي فرمان (MFC)، آينه هاي جانبي برقي تاشونده گرمكندار، كروز كنترل، سيستم روشنايي ترك خودرو (Follow Me Home)، شيشه بالابر برقي جلو و عقب، تنظيم ارتفاع چراغهای جلو از داخل و چند آپشن دیگر اشاره کرد.
ایمنی و مشخصات فنی پژو ۲۰۷ صندوقدار
پژو ۲۰۷ صندوقدار در بخش فنی به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱٫۶ لیتری مجهز شده است که با کد TU5 شناخته میشود. این پیشرانه که در ۲۰۶ تیپ ۵ و حتی ۲۰۷ هاچبک نیز به کار رفته است، توان تولید ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۲ نیوتنمتر گشتاور را دارد. نیروی تولید شده توسط موتور پژو ۲۰۷ صندوقدار از طریق یک گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک به چرخهای جلو منتقل میشود تا این سدان ۱۱۵۲ کیلوگرمی، بتواند پس از حدود ۱۳ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست یابد. طبق اعلام رسمی شرکت ایران خودرو مصرف سوخت ترکیبی پژو ۲۰۷ صندوقدار در یک سیکل ترکیبی برابر ۷٫۳ لیتر در هر صد کیلومتر است.
پژو ۲۰۷ صندوقدار همچون سایر محصولات ایرانیزه بازار کشور، به طور رسمی توسط هیچ کدام از موسسات ایمنی بین المللی مورد بررسی قرار نگرفته است و در واقع از نظر ایمنی در وضعیت نامعلومی قرار دارد. از جمله تجهیزات امنیتی به کار رفته در پژو ۲۰۷ صندوقدار میتوان به ۲ عدد کیسه هوا (راننده و سرنشین جلو)، سيستم ترمز ضد قفل (ABS)، EBD وEBA ، ترمز جلو ديسكي خنك شونده، ترمز عقب ديسكي، صندلي عقب مجهز به ايزوفيكس، فرمان تلسكوپي، قفل مركزي، ايموبيلايزر، قفل ايمني كودك، سيستم هشدار ورود غيرمجاز و چند مورد دیگر اشاره کرد.
قیمت و شرایط بازار پژو ۲۰۷ صندوقدار
پژو ۲۰۷ صندوقدار تقریبا همزمان با دنا پلاس توربو روانه بازار کشور شد، اما برخلاف انتظارهای شرکت ایران خودرو ۲۰۷ صندوقدار نتوانست همچون دنا پلاس توربو به بازار خرید و فروش پررونقی دست پیدا کند. در حال حاضر اغلب خریداران در این رنج قیمتی ترجیح میدهند به سراغ دنا پلاس رفته که در مقایسه با ۲۰۷ صندوقدار، از کابین و صندوق جادارتر، بازار خرید و فروش پررونق و همچنین استهلاک کمتری برخوردار است؛ گرچه نمیتوان گیربکس اتوماتیک ۲۰۷ صندوقدار را نیز در این رنج قیمتی نادیده گرفت و در واقع این موضوع تنها نقطه قوت این خودرو در مقابل حریف قدرتمندش به نظر میرسد اما در مجموع کفه ترازو به سمت خودروهایی همچون دنا پلاس یا رنو تندر پلاس سنگینی میکند.